Over ons

Wij zijn uw telefoon en tablet specialist in Antwerpen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor beeldscherm reparaties, schade aan uw toestel door bijvoorbeeld water of stof en andere services voor uw toestel. Naast onze reparaties hebben wij ook een hele mooie winkel in het centrum van Antwerpen. In deze winkel kunt u terecht voor mooie accessoires van goeie kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Voordat wij uw telefoon repareren, halen we deze eerst open en hanteren wij onze No Cure No Pay policy. Aan de hand daarvan kijken wij of er schade is en informeren wij u eerst hoeveel dit eventueel zou gaan kosten.

Services

Mocht u problemen hebben met het overzetten van uw gegevens, een sim-kaart die niet past of hulp nodig hebben met uw nieuwe toestel installeren? Niet alleen kunt u bij urPhone terecht voor reparaties, maar ook voor deze services! Wij hebben de juiste middelen om u bij dit soort dingen te helpen. Wij kunnen uw toestel volledig installeren en gereed maken om te gebruiken.

U kunt bij ons ook terecht om een nieuwe beschermlaag op het scherm van uw toestel te laten zetten. Dit is voor ons een dagelijkse handeling, waardoor er weinig tot geen kans is op stof onder het scherm of eventuele vlekken.

simkaart-150x150

SIM-kaart

Mocht uw nieuwe SIM-kaart niet in uw toestel passen, dan kunnen wij deze kosteloos voor u op maat knippen. Dit geldt voor alle soorten toestellen.

cd-zetten-150x150

Back-up maken

Al uw vakantie foto’s veilig bewaren? Wij zetten al uw dierbare bestanden op uw persoonlijke harde schijf of cd. Dit voorkomt het verlies van al die mooie momenten!

gegevensoverdracht-150x150

Gegevens overzetten

Alle gegevens van uw oude naar uw nieuwe toestel kan soms best nog wel eens lastig zijn. Wij hebben alle benodigdheden om dit op een makkelijke manier mogelijk te maken.

0

Tevreden klanten

0

Mobiel gerepareerd

0

Tabletten gerepareerd